Nytt Style by LindaK

Black´n white

11 januari, 2020

Inget köpstopp för mig tydligen. Inte idag iallafall. Efter en riktigt schysst deal i Rodejer-butiken slog jag till på två drömmiga överdelar som jag tittat länge på:

Den svarta blusen är i råsiden och matchar mina byxor, tillika ”kimonon” (hade den på julafton men var o-kry och orkade inte fota då, den heter Cherry) jag har till. Så fint med blus och bralla tillsammans!

Den vita omlotten med knyt har jag också tittat på sen i somras. Har provat den organge men insett att det tyvärr inte alls är min färg. Nu hängde den vita där och se den kommer att göra sig alldeles utmärkt i sommar.

Som den trevliga tjejen i butiken sa, vad smart att slå till på typ basplagg på rean. Ja det tycker jag också. Känner mer och mer att jag är mest bekväm med den typen av plagg. Vill inte ha så mycket skrik och skrän i mina kläder. Det har jag testat så mycket i yngre dagar, och det känns skönt att landa i en lugnare färgpalett med mindre mönster. Även om det så klart finns undantag som jag älskar.

Lycko-Linda, trots allt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.