Dagens Tips

Sidenhuva ftw

12 januari, 2024

Temperaturen på jobbet är inte att leka med. Alltid en sjal på!

För ganska länge sedan ville dottern ha en sidenhuva, en sådan man sätter över håret när man ska sova för att skydda det. Hon använde den väl av och till, men inte så mycket nu. Efter att ha lyssnat på en podd där sidenörngott lovsjöngs fick jag för mig att testa huvan. Har ju så lååångt hår nu. Och banne mig om jag inte gillar den skarpt! Så här:

Jag brukar rulla upp håret på spolar efter dusch, som alltid sker kvällstid. För att få bukt med det. När jag sen sover blir håret för det mesta ganska stökigt igen. Orkar inte hålla på med spolarna på morgonen, men när jag nu använder huvan håller sig frisyren mycket bättre. Hela håret känns också lenare, vilket inte är så konstigt eftersom jag väl i vanliga fall gnuggar runt det på kudden när jag sover. Så, leve huvan!

Kashmirtröja Davida, jeans Eytys, sjal hittad, stövletter Vagabond, halsband Maria Nilsdotter

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nilla Tankebubblor 2 februari, 2024 at 17:47

  Äntligen februari! Trevlig helg.

  • Reply Linda K 6 februari, 2024 at 19:24

   snart vår! tack detsamma 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.