Style by LindaK Tips

Jag ger er: bra varmt plagg

20 december, 2018

Vintertid är det ju lättast att dra på sig tjocka gosiga ulltröjor för att hålla värmen. Särskilt när det inte är någon vidare värme på jobbet heller… Men ibland kan det vara kul att variera sig med en skjorta, en blus eller en tunnare tröja. Jag är nog maxat frusen av mig, så det har inte varit görbart.

Förra vintern skaffade jag ett par linnen i merinoull. Ett svart, ett ljusgrått och ett hudfärgat. Samt en benvit top. De är tighta och tunna och funkar utmärkt under tunna och/eller åtsittande plagg. Och värmer gott! Fortfarande är jag för kall för kortärmat vintertid, men annars funkar det prima. Idag till exempel ett svart linne under den svartglittriga topen. Härom dagen Det grå linnet under en rätt tunn top. I morgon blir det vit skjorta, hudfärgat linne eller ulltopp.

Det finns säkert många bra märken. Själv gillar jag verkligen Pierre Roberts ullplagg. Mjuka och sköna. Inget kli. Ganska långa så att man kan stoppa in dom så att de inte glipar. Snygga dessutom.

Heja ull!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.