Nytt Style by LindaK

Plötsligt händer det

27 september, 2019

Kappan jag suktat i år. Rodebjers Butler coat. Till salu i Labels we love-gruppen på Facebook. Jag var först! Nu återstår att se om jag fyller ut en medium. Inga problem om så inte är fallet, den är eftertraktad och lättsåld. Men, håll tummarna!

… och där var den!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bettan 28 september, 2019 at 14:37

  *håller*

 • Reply Sara 28 september, 2019 at 18:57

  Fanns inte den på outletbutiken på Drottninggatan? Har för mig att jag sett den där. Eller är det inte en outlet? Jag har lite dålig koll. Själv är jag inte en Rodebjer person. De har snygga saker (kappan är jättesnygg) men jag vill aldrig köpa något till mig själv.

  • Reply Linda K 29 september, 2019 at 20:20

   jag har inte sett den där, undrar om dom har så ”gamla” plagg? tänker att det mer är nån säsong tillbaka, och kollektionsprover typ. jo men outlet kan man väl kalla det. jag älska vissa plagg från Rodebjer medans andra inte tilltalar mig alls. Men en Rodebjerperson får jag nog lov att kalla mig ändå 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.