Inspiration Style by LindaK

Here we go again

10 november, 2016

Det kan vara mössa-vädret som spelar in. Det är definitivt påverkan från min nyklippta kollega. Det är längtan efter en frisyr, vilket jag inte rikgtigt anser att jag har nu. Det är dessutom dags för klippning oavsett.

Min frisör hade mirakulöst en klipptid till mig i helgen. Jag tänker att jag nog inte är ämnad att spara ut håret. Det känns bara flygigt och spretigt. Alla som säger att åh och oh det är ju så fint med självlockigt och fall, ni vet inte vad ni pratar om. Det är ett ständigt pågående krig!

Nåväl. Jag tänker att jag ska ha en kort frisyr, eventuellt med lite längd kvar i luggen. Nåt sånt här:

kortahar

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply bettan 10 november, 2016 at 12:43

    Gillar ditt beslut. Du klär fantastiskt bra i kort hår 🙂

  • Reply Jenny 11 november, 2016 at 08:50

    Men oj vilka fina inspo-bilder du hittat! Lycka till! 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.