Nytt Tips

Skaffa kjolen

31 oktober, 2015

Igår var vi på Ikea. Jag måste tipsa alla med klä ut sig-glada barn och deras fantastiska utklädningskläder. Det fanns diverse utstyrslar (robot, kanin, räv, fågel…), men det coolaste av allt var ju tyllkjolen! Helt fantastisk kreation med sån där ställning som gör den enorm. Och en massa roliga tillbehör som peruker, kragar och krås.

Jag blev eld och lågor och det blev dottern också. Sonen höll på att dö när hans mamma tvunget skulle kränga på sig kjolen. Lite kort, men vad sjutton! Nå, den fick hänga med hem. Dottern far runt och är drottning nu. Och vem vet, ställer någon till med maskerad är jag inte den som är den!

lattjo

lattjo2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.