Inredning Nytt

Så ska staken stå (herregud skrev jag just det där?)

2 juni, 2017

Ibland blir man knäpp. Jag är knäpp. Någonstans, jag säger någonstans, har jag sett en bild på vänskapsknuten i ett ultimat stilleben. Så som den ska stå i ett hem. Inte på ett köksbord eller ett vardagsrumsbord fullt upputsad. Nej. Vänskapsknuten är så mycket i sig själv att den med fördel får en något undanskymd plats. Typ jag bara ställde den där i förbifarten. Den ska gärna ha använts flitigt och fått lite sån där grön ärgning. Den ska inte stå där med tre otända ljus. Nej, den ska bara ha små stumpar kvar. Den ska stå på en trave stora böcker som i sin tur ligger på en bänk.

Var är den satans bilden?!

PS. Nämnde jag att jag just tokfyndat nämnda stake på nätet?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Elin 2 juni, 2017 at 12:11

  Hej!
  Kanske minns fel men TROR att du beskrivit att du sett just precis det där hemma hos någon av dotterns kompisar?! Håller själv med om allt ovan så la det på minnet!

  • Reply Linda K 2 juni, 2017 at 12:13

   aha!? det måste ha varit länge sen, eller? denna bild har jag bara ett par dagar tillbaks i minnet. var det i en tidning? var det på instagram eller i nån blogg? jag bliver gääälen!

   • Reply Elin 2 juni, 2017 at 15:45

    Ja i alla fall ett år. Kanske två. Tiden går, ju! Hoppas du hittar bilden i alla fall, låter som en hang up som måste få en lösning 🙂

 • Reply Elin 2 juni, 2017 at 15:48

  Okej förlåt nu för stalker-aktigt beteende men fick också en hang upp (fast på mitt minne av vad du skrivit.. ja du fattar). Hittade detta!
  http://lindak.nu/2016/05/16/logik-ar-mitt-mellannamn/

  HEPP! Och trevlig helg!

  • Reply Linda K 2 juni, 2017 at 18:02

   ha ha, vilket skarpt minne! Och vad skönt att jag liksom står vid mitt ord 😀 tack detsamma!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.