Nytt

What´s WRONG with me?!

19 november, 2019

Har jag gått och införskaffat tyll nu igen? Ja det har jag. När det kommer till tyll har jag liksom inget att sätta emot. Det är ju TYLL! Fluffigt och härligt. Och ganska svårburet. När hade jag tänkt använda den här då? En lördag på stan? Vid enklare bjudningar? Svassa runt i hemma? Galenskap. GALENSKAP är vad det är.

En tröst är att det är HM Conscious Exclusive och att den är begagnad. Lite miljö, lite odyrt. Men ändå. Tyll.

Du , jag och en sommaräng?

Du kanske också gillar...

10 kommentarer

 • Svara hedgehogsara 19 november, 2019 at 09:14

  Den är ljuvlig <3

  • Svara Linda K 19 november, 2019 at 09:17

   Vi kanske kan ses på en tyllafton bara du och jag? 😍

   • Svara hedgehogsara 19 november, 2019 at 18:20

    Tyllafton – låter fantastiskt 🙂
    Mitt problem är ju paljetter, hur många paljettplagg behöver en kvinna som går på max en fest per år?

    • Svara Linda K 21 november, 2019 at 07:55

     tyll- och paljettpartaj! vissa saker rår man inte över. tyll, paljett – you name it 🙂

 • Svara Marianne 19 november, 2019 at 09:48

  Nobelfesten,,, ??

  • Svara Linda K 19 november, 2019 at 09:57

   konstigt, jag har inte fått min inbjudan än…?

 • Svara bettan 19 november, 2019 at 16:52

  jag bara älskar att du gör det. Köper tyll alltså…

 • Svara Sara 20 november, 2019 at 22:35

  Jag körde min tyllkjol på jobbet som är i en ganska grabbig bransch. Det kändes helt ok ändå tills jag mötte en av de högre cheferna och jag liksom såg hur han tittade på min kjol innan han artigt hälsade. Fast sedan tänkte jag att han nog bara tyckte jag hade en fin kjol och inte hade vett att säga det. Kanske ska köra på den igen nästa vecka?

  • Svara Linda K 21 november, 2019 at 07:57

   Klart man ska köra tyll till vardags! Jag har en svart som absolut skulle kunna funka nu, med en gosig svart polotröja och svarta stövlar tänker jag.

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.