Style by LindaK

Blue suede shoes skirt

6 oktober, 2016

Den överdrivet intresserade minns en viss fixering från min sida vid mockakjolen. Jag googlade, sökte i webbutiker, sökte fysiskt (?) efter denna kjol. Utan resultat. Den var för kort, för lång, för dyr, fejk, hade märkliga fransar, dragkedjor, slitsar, för att nämna några saker.

Så jag gav lite upp tanken på mockakjolen. Glömde nog bort den. Tills nyss. När den dyker upp i all sin prakt i mörkblått hos H&M! Milde tid. Och nu sjunger jag vi ska sy och vi ska klippa, vi ska göra vi ska tippa, för den stora galakvällen så ska vi sy modellen… Lika med: den är rätt lång och behövs nog kortas en aning för mitt tycke och smak.

Stay tuned!

mockakjol

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.