Djupa tankar Style by LindaK

Vi måste tala om Mona

26 december, 2015

Egentligen är jag mer sugen på enfärgat än en massa mönster. Men så är det Rodebjer, som får mig att strunta i såna tankar och bara älska alla blomstrande mönsterkreationer. Som den här. Visst ser det ut som kaprifol? Och då tänker jag på vår ö och sommar där.

Jag provad den lite idag. Egentligen hade jag siktet inställt på Elena, men den fanns inte i butik så jag testade Mona. Och Mona visade sig vara fantastisk!

r1

Mona är en kimonoinspirerad… ja en kimono, med längre och mer tyg framtill. som man kan knyta ihop framtill. Då vill man ha något under annars blir det väldigt urringat.

r2

Man kan också tänka sig att man knyter den som på bilden ovan. Testade inte det men tänker att det kanske blir lite byllsigt och mycket tyg?r4

Hur fin som helst att ha öppen bara. Till allt som är svart, vitt, jeans, mörkblått, beige…

r5

Så här ser den ut bakifrån. Det syns inte på bilderna, men ärmarna är väldigt fina, sådär kimonofyrkantiga. Jag har också ett tänkbart ytterligare sätt att bära den. Man virar båda sidostyckena om sig och tar ett skärp om. Perfa.

Jag grunnar lite till.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply hallin 27 december, 2015 at 17:48

  Och jag kom hem med en Hathaway Flower. Kunde inte heller stå emot kaprifolen…! Idag blev det ytterligare ett klick då miinto.se hade 40% på allt. Har länge suktat efter bootsen Beta och visst tycker man 40% är en bra deal!!

  • Reply Linda K 27 december, 2015 at 19:08

   Milde tid, 40 procent! tack för tipset, nu klickade jag visst 😀 fina fynd för dig också!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.