Style by LindaK

Brillor, del II

16 maj, 2021

Tack alla för tyck kring glasögonbågar. Väldigt uppskattat! Man (jag) blir ju helt knäpp till slut och kan typ inte avgöra vad man (jag) passar i. Eller, man (jag) har ett hum, men det är så kul att få andras tyck. Nu har jag landat ner i era favoriter, som stämmer bra överens med min magkänsla. Någon av dessa:

Ett par ljusa och ett par svarta. Dom är ju varandras motsatser. Och jag gillar båda skarpt. Jag tänker att nästa steg får bli en synundersökning. Bokade en tid och upptäckte till min förtjusning att detta alternativ fanns:

Stilrådgivning! Ska bli kul. Hoppas att det är en stilsäker klok person som inte bara ser det som sin uppgift att sälja på mig flera par glasögon. Jag är inte sugen på att abonnera på flera par. Ska nog ha ETT par glasögon som jag köper rakt av. Men, vi får se vad jag säger efter min stilrådgivning på torsdag!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 17 maj, 2021 at 14:53

  Intressant att de plötsligt skriver ut stilrådgivning. Det tycker jag man alltid fått hjälp med hos optikern men att det inte är något de uttryckt att de tar betalt för. Jag gissar att det inte varit gratis utan att den kostnaden bakats in någon annanstans. Ofta är det någon i kassan som hjälper till med det och inte optikern. Att det nu är något de säljer tycker jag iof gör att man förväntar sig en högre kvalitet på tjänsten.

  • Reply Linda K 17 maj, 2021 at 15:00

   samma pris som för bara synundersökning, men en halvtimme ska vigas åt detta. det ska bli spännande att uppleva!

 • Reply Christopher 17 maj, 2021 at 22:25

  Nähä, ingen av dom. Dina pilotbågar är fortfarande perfekta

  • Reply Linda K 18 maj, 2021 at 08:22

   ja men jag skulle vilja ha något nytt! eller….. JAG VEEET INTE!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.