Nytt Style by LindaK Tips

Hoppkostym

17 september, 2018

Den här rackarn fanns förstås inte på ”mitt” Åhlens. Eftersom det var en av de plagg från Wera/Styleby-samarbetet jag var mest intresserad av fick jag lov att klicka hem för prov. Roligt med ahlens.se, ibland finns där en rabattkod så hux flux hade jag 20 procent rabatt. Välkommet!

Ja, jag har den ju på mig i dag så ni fattar att den var till belåtenhet. Och lite mer än så, faktiskt. Detta är en HYVENS jumpsuit. Cool och snygg på samma gång. Eftersom den har dragkedja som man kan välja att ha högt eller lågt dragen, samt knyt i midjan, tycker jag att jag känner mig lite extra kvinnlig i den. Har kavlat upp byxbenen i dag och kör klackar till. Bomber och granater, jag är frän!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tove 18 september, 2018 at 11:00

  Jättesnygg!

 • Reply Linda Berg Ottoson 19 september, 2018 at 06:59

  Så grymt snygg att nu måste jag nog ha en likadan 🙂 Hur tycker du den var i storleken?

  • Reply Linda K 19 september, 2018 at 08:50

   eller hur! jag valde min vanliga storlek 38, sitter som en smäck.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.