Old-ish but stylish Tips

För böfvelen, Mantle!

24 november, 2023

Jag känner att detta KRÄVER ett inlägg. För er som är lika frälsta på Mantles produkter som jag är vill jag tipsa. Visserligen gissar jag att alla frälsta redan är upplysta, men ICKE FÖRTY! (uttryck jag ofta svänger mig med på jobbet utan att ha full koll på dess betydelse). Idag och blott idag får man när man shoppar hud-, hår- eller annan vård från Mantle deras Glow serum (980 kronor) på köpet. Inte nog med det! Väljer du två produkter får du den billigaste gratis. Väljer du fyra produkter får du två gratis.

Och så vidare. Det slutade med att jag valde sex produkter, fick tre gratis OCH The glow serum på köpet. Bättre Black Friday blir det icke. Så, blivande eller redan frälsta, in och gå loss. Jag är inte sponsrad, bara väldigt glad i märket.

Så här såg min varukorg ut idag, på grund av har redan de smörjor jag älskar (The rich cream, The chill cream, The wow serum, osv) och testade lite (för mig) nya saker:

 1. The dream hair – har testat innan, måste ha igen.
 2. The eye-puffer – föll för Emilia de Porets hyllning.
 3. The get wet – muffen ska ha sitt. Blir tydligare ju äldre man blir tycker jag!
 4. The glow serum – har och vill bara ha mer. Man lyyyyser!
 5. The high life cap – en keps, varför inte?
 6. The hot ex – här ska srubbas kropp.
 7. The must mist – att spraya på så där härligt i tid och otid.

UPDATE! Och idag detta:

Fortfarande utan att vara det minsta sponsrad vill jag säga att The rich cream is the best cream!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply E 25 november, 2023 at 10:44

  Bra tips!! Önskar att jag såg det igår men fortfarande toppenerbjudande idag också.

  • Reply Linda K 25 november, 2023 at 20:14

   jag tror det kommer något likanande i morgon söndag! 🙂

   • Reply E 25 november, 2023 at 21:55

    Wohooo!!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.