0
Old-ish but stylish

18 februari

18 februari, 2021

Tittut, här tittar denne goe tröja fram. Den är som tresmaksglass. Den får mig att längta till vår och svala sommardagar. Den är min.

En gammal fashionräv (?) som jag vet hur man går till väga. Slutsåld på nätet överallt utom på 1) Tradera där priset är trevligt men storleken fel och 2) i webbshop där storlek finns men är alldeles för dyr även när den är prisnedsatt. Fashionräven (?) kontaktar per omgående Acne Archive och Acne-outleten i Barkaby. Får trevliga svar om att den finns på ett av ställena. Till halva priset jämfört med webbshopen. Får hänga undan. Åker och provar. Perfekt. Slår till. Det visar sig att den är ytterligare nedsatt. Svimmar men behåller lugnet. Som fashionrävar (?) gör.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mona 18 februari, 2021 at 15:09

  Fin! Och köpstoppet går bra? ;o)

  • Reply Linda K 18 februari, 2021 at 16:34

   ha ha tack! är inte guds bästa barn nej, men krigar på.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.