Tips

Bli en Four Fitter!

17 augusti, 2015

Låt din garderob bestå av endast fyra plagg i en hel vecka. Undantaget under­kläder, tränings­kläder, ytter­plagg och arbets­uniform. Matcha fritt med olika skor och accessoarer. 

Vi svenskar slänger ca 8 kg textilier per person och år. Kläder och annat som påverkat miljön negativt både när det producerats och kasserats. Så kan vi inte ha det. Utmana dig själv att tänka mer hållbart kring mode i höst. Återanvänd det du redan har och tänk igenom dina inköp. Shoppa och klä dig mer klimatsmart helt enkelt!

Jag blev plötsligt så peppad att testa fyra plagg – en vecka. Jag har inte alls gått igång på tidigare såna utmaningar, men nu så. Hem och fundera ut vilka fyra jag ska tillbringa en vecka i. Osäker på om jag ska börja mitt i en vecka eller börja nästa måndag?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mel E 17 augusti, 2015 at 12:48

  Kul! Jag gillade ju 6intemsorless tidigare.

  • Reply Linda K 17 augusti, 2015 at 12:50

   ja jäklar, vad ska jag välja för plagg!? hem och rota runt!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.