Djupa tankar

Så här

30 mars, 2023

Till och med Ankan har bättre hår än jag just nu, känns det som. Jag gillar busigt rufsigt, men mitt känns liksom bara stort? Behöver eventuellt bli några centimeter längre så att det tyngs ner mer. Så spännande fortsättning lär följa.

Hur gör du med håret, Anders?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 30 mars, 2023 at 08:40

  Jag tänker att du och din dotter har perfekt hår för att köra curly girl metoden. Jag ville testa men insåg att jag nog helt enkelt inte har tillräckligt mycket lockar för att det ska bli något av det. Bara lite bitter. Mitt instagramflöde svämmar över av snygga lockar som jag inte själv kan få.

  • Reply Linda K 31 mars, 2023 at 15:10

   ja kanske det. problemet är bara att varken dottern eller jag är speciellt sålda på lockigt hår, ha ha…

 • Reply AnnaP 31 mars, 2023 at 14:33

  Älskar Ankan!

  • Reply Linda K 31 mars, 2023 at 15:09

   då älskar du även mig lite lite? :*D

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.