Style by LindaK Tips

Singular Society

26 januari, 2023

För några månader sen, när jag blev så in i bängen sugen på mörkblå manchester gjorde jag slag i saken och blev medlem i Singular Society. Och vad innebär det? Jo, man betalar en årlig avgift och kan sedan köpa plagg , saker för hemmet och allehanda accessoarer av bästa kvalitet och miljömedvetet till riktigt bra pris. Efter att ha köpt brallan och skjortan i manchester hade jag redan tjänat in medlemskostnaden. För om jag köpt liknande någon annanstans hade priset varit betydligt högre. Inhandlade också en jättefin cashmeretröja i julklapp till sonen vars pris någon annanstans jag inte ens vill tänka på.

Ett exempel: collegetröjan jag har på mig idag. Kikade runt efter en grå sådan med bra kvalitet och passform. Samt miljömässigt ok såklart. De jag tyckte såg fina ut låg runt 1200 kronor. Kom på att Singular Society kanske har. Och visst!

425 kronor! Hur är nu det möjligt? Jo för att jag är medlem. Så här ser det ut:

Jag är icke sponsrad, vill bara tipsa om detta eftersom jag själv är mycket nöjd.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 26 januari, 2023 at 19:28

  Lakanen från SS är de bästa jag någonsin haft

  • Reply Linda K 26 januari, 2023 at 21:31

   Vad härligt, tack för tips!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.