Tips

Babyface

15 februari, 2016

Det trillar med jämna mellanrum in erbjudanden om procentrabatter på skönhetssajter i min e-post. Jag brukar invänta sådana och passa på när jag är i behov av att fylla på mina Dermalogica-förråd. Älskar och är beroende av ett gäng Dermalogica-produkter. Dom är inte jättebilliga men dom är jättebra. För mig.

Så i helgen hände det. Ett par erbjudanden om  upp till 20 procent rabatt på Dermalogica. Prima, tänkte jag. Plockade ihop vad jag behövde, och gjorde sen en snabbkoll på Pricerunner för säkerhets skull. Och hittade Babyface.se. Där slutsumman för de produkter jag bespetsat mig på var 200-300 kronor billigare, utan rabatt! Och fri frakt såklart.

Med andra ord, alltid värt att kolla efter den billigaste på nätet. Tack Babyface!

babyface

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sandra 15 februari, 2016 at 21:11

  Billigare än Jersey? Inte handlat på ett tag, då det ändå kostar en slant..

  • Reply Linda K 16 februari, 2016 at 08:32

   jersey slutade jag med för ganska länge sen, eftersom jag upptäckte att svenska siter är billigare!

 • Reply Sandra 16 februari, 2016 at 22:34

  Där ser man! Inte hängt med ? Men det var några år sen jag köpte dermalogica senast, tack för tips!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.