Nytt Style by LindaK

I buy pink shirt

6 februari, 2020

Inom mig måste finnas en liten prinsessig tjej som drömmer om tyll och rosa fluff. För ibland kan jag inte låta bli att förälska mig i sådant. Dom den här skjortan från Stine Goya. HUR fluffig?! HUR rosa?! HUR fin?! Ja det återstår att se. Jag gick vinnande ur en budgivning på Tradera och nu är den på väg hem till mig.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marianne 7 februari, 2020 at 08:25

  Ser så fin ut

 • Reply Mis(s)match 7 februari, 2020 at 09:11

  Rensar man ut sin garderob på rosa färg kommer längtan efter lite rosa färg som ett brev på posten 😜

  • Reply Linda K 7 februari, 2020 at 19:23

   man bör alltid ha en klick rosa 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.