Style by LindaK

Who wore it better?

27 november, 2020

Fick se att Linn Eklund hade samma bralla som jag idag. Arkets bruna kostymbralla. Jag fattar inte alla flådiga märken hon alltid bär/har råd med? Cool. Ibland lite galen, men alltid cool. Känner mig aningen modest bredvid. Men byxan äger på vem den än sitter.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 27 november, 2020 at 21:57

  Du. Jag är alldeles för gammal och tråkig för att fatta linne över kavaj. Eller, jag har alltid vartåt lite för tråkig för att fatta sådan konstig styling men numera kan jag skylla på min ålder. Dessutom äääälskar jag tajta, gråa tröjor med polokrage.

  • Reply Linda K 28 november, 2020 at 09:50

   man tackar! jag skulle inte heller kunna ha linne över kavaj. det är ju inte snyggt, bara cool för att HON har det. Så opraktiskt tänker jag också. Ho ho jag är väl också för gammal 😀

 • Reply Rosie 29 november, 2020 at 18:01

  Det känns lite om alla har de där bruna byxorna från Arket sedan Ebba von Sydow hade dem för ett tag sedan och när man kollar i Instagramflödet 🙂 Jag har brallorna själv och älskar dem! 🙂

  • Reply Linda K 29 november, 2020 at 19:00

   japp, det var ebba som made me do it :*) både dom och kavajen är härliga, jag önskar att jag hade tillfälle att ha dem tillsammans oftare.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.