Nytt

Summer´s coming

9 juni, 2015

Dagarna tickar på och helt plötsligt står man där och har semester. Lika bra att förbereda sig. Skaffa solskydd i alla möjliga faktorer (börjar på 50, går eventuellt ner till 30 efter ett tag). Se över sommargarderoben. Skriva packlista för resa (påbörjades för flera veckor sen, Clara jag fattar inte vad du pratar om???). Kaaanske investera i en kaftan. Se så att alla i familjen har badkläder som passar. Och badtofflor (barnfötter växer ju sjukt snabbt över natt ibland). Och! Införskaffa Nuxe. Inte en sommar utan, det säger jag eder.

nuxe (kopia)

Här, lite reklam alldeles utan spons!

NUXE Huile Prodigieuse är en närande och skyddande olja för ansikte, kropp och för ett glänsande hår. Nuxe kladdfria olja vårdar och skyddar huden och gör den sammetslen utan att kännas fet. Gör även håret mjukt och glänsande. Innehåller oljor från makadamianöt, sötmandel och hasselnöt. Tillför näring, lugnar och återfuktar huden.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Frida 9 juni, 2015 at 19:24

  Så många gånger jag funderat på den där oljan. Kanske måste jag slå till nu. Och så klart du ska ha en kaftan!!

  • Reply Linda K 10 juni, 2015 at 07:50

   jag smorde lite med en skvätt som fanns kvar sen i somras, och slungades direkt tillbaka till SEMESTER! den här helt enkelt prima vara. precis som en kaftan 😛

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.