Djupa tankar

På ämnet bågar

9 februari, 2019

Idag gick jag upp till vårt lilla centrum, för att över huvudtaget komma utanför huset. Tog med mig en kasse kläder och lämnade in på H&M:s återvinning. Köpte lördagsgodis (till mig). Kollade runt lite. Provade bågar på Synsam.

Och om bågar. Jag är inte direkt i behov, tycker bara att det är kul att testa. Det tråkiga är att jag på sistone inte har hittat en. enda. båge. som faller mig på läppen. Hur är det möjligt? Hur kan det inte finnas snygga bågar? Jag har inte sökt intensivt, men man brukar ju kunna trilla över några finingar. Icke så.

Är hur som helst nöjd över att jag inte slog till på dessa. Coola men lite för stora för mitt ansikte. Varför ser dom så bra ut på Jonna Bergh då? Har hon ett jättestort ansikte eller?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 10 februari, 2019 at 15:48

  Svårt med snygga glasögon. Jag har dyra glas så jag kan inte byta så ofta heller. När jag gick till en av budgetkedjorna var det åtminstone lätt att välja bågar eftersom det fanns ett par i hela butiken jag kunde tänka mig.
  Synsam har ofta snygga bågar men priset på mina glas är väldigt saftigt där. Ringdals och Rastedals tycker jag gör det lite svårare att välja. Jag tycker att jag kan titta på nätet men sedan måste jag prova på riktigt. Svårt men kul med glasögon!

  • Reply Linda K 11 februari, 2019 at 07:54

   instämmer. det vore ju kul att ha några par att byta mellan. gulp, vad säger jag… jag har ju tre! :S

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.