Djupa tankar

Sånt man inte får säga högt (så jag skriver det)

5 november, 2016
 • Lisa Ekdahl är ett år äldre än jag. I mitt tycke ser jag jättemycket yngre ut (ja vi tittar på Så mycket bättre).
 • Jag lyssnade på Daniel Redgerts blogg idag. Han intervjuar bland annat unga kända tjejer. En av dom är Kissie. Milde tid, hon verkar så korkad. Jag undrar om det är på riktigt eller om hon gör sig till. Sorgligt vilket fall.
 • Jag är så in i bängen trött på **** ********* och det ska bli så skönt att ****** *** efter **********.
 • Jag tycker att min kropp håller på att förfalla lite. Kämpar på med träning, vet inte om det hjälper.
 • Jag såg en person med löshår, lösögonfransar, typ tatuerade ögonbryn, lösnaglar, opererade bröst och gissningsvis lite botox här och där. Hur tänker man där? När allt är fejk? Känns det på riktigt då?

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sara 6 november, 2016 at 18:12

  Jag börjar också känna ett visst kroppsligt förfall. Dessutom börjar jag få märkbara ålderstecken men känner ändå att det bara är att gilla läget. För alternativet är att må dåligt över det eller börja spruta botox och fillers och jag vill varken eller. Samtidigt är det ju jobbigt att jämföra sig med jämnåriga kändiskvinnor eftersom de alltid ser yngre ut. Utom då Lisa Ekdal tydligen då. Jag får väl spana in henne.
  Börjar fundera på hur jag ska göra med håret nu när det börjar komma grå hår i det långa mörka. Ska man ta smällen nu eller börja färga? Fast det blir så tydlig utväxt när det är grått. Och man vill ju inte sluta som Silvia utan ett grått hur fast hon är över sjuttio. Det ser mest skumt ut….

  • Reply Linda K 6 november, 2016 at 19:47

   ja visst får man gilla läget. jag känner nån slags tillfredställelse med att bli äldre, samtidigt som det ibland är lite jobbigt. grå strån märker jag inte av, än. eftersom jag är relativt ljus tror jag att jag kör på med slingor ett tag till 🙂

 • Reply Sara 7 november, 2016 at 07:32

  Är detta anledningen till att typ alla kvinnor på Östermalm är blonda? Då syns inte de små grå lika mycket. Hur ofta måste man hålla på att färga för att inte få en vit bena om man är mörkhårig? Jag som knappt hinner klippa mig en gång i halvåret… Och hur illa är det för miljön med hårfärg i avloppet?
  När man läser vissa bloggare verkar det vara minst ett halvtidsjobb att hålla sig snygg med ansiktsbehandlingar, träning, fransförlängningar, frisörbesök, nagelfix och säkert en del som de inte pratar om som tex sprutor och håravlägsnande. Fransar ska man tydligen göra om var tredje vecka och det tar en timme. Som heltidsarbetande, pendlande småbarnsmamma funkar det inte. Dessutom är det ju oftast rätt fult. Det är inte heller något jag vill lägga pengar på. För allt detta måste ju kosta massvis? Förlåt för spam i din blogg men eftersom jag bor i stan där det ena stället efter det andra dyker upp som erbjuder dessa tjänster och man ser resultatet överallt tänker jag tydligen mer på detta än jag borde.

  • Reply Linda K 7 november, 2016 at 12:27

   jag funderar också! alla dessa kvinnor som jobbar såå hårt och såå mycket och så verkar halva tiden gå åt till behandlingar? kanske skulle en hårförlängning eller ett nagelfix kännas ok om man gjorde det en gång och sen var det bra. men allt ska ju justeras och göras om och förbättras var annan/tredje/fjärde vecka. känns det inte bara fejk då? du har en poäng med miljötänket också! spama på du 🙂

 • Reply B-M 7 november, 2016 at 10:43

  När det gäller grått har jag planen klar: Sarah Harris på Vogue är min idol (googla om ni inte vet)! Hela livet har jag alltemellanåt slingat håret blondare (är askblond..) , men när det börjar gråna på riktigt tänkte jag gå all in och släppa färgen fri :). Är inte där ännu, har bara några få grå nu vid 48. Har kraftigt hår som växer bra och det tänker jag fortsätta vara glad åt och inte fundera på hårfärgen så mycket!

  • Reply Linda K 7 november, 2016 at 12:28

   superfint! bra plan, inte omöjligt att jag hänger på när tiden är mogen 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.