Djupa tankar

Aj aj kapten

8 september, 2016

I morse hoppade jag på ett sånt där läskigt inte jättestort propellerplan till Umeå. Innan vi lyfte höll flygvärdinnan på och kollade passagerarlistan eftersom antalet personer inte stämde. Hon frågade om det var korrekt att alla ombord skulle åka till Umeå. Det skulle alla. Så ropar hon upp mitt namn och undrar om jag finns om bord. Det gjorde jag ju, så jag viftade lite fjantigt från mitt säte. Och sen kunde vi hux flux lyfta.

Jag kan inte låta bli att undra om det var jag som ställde till det, och i såfall hur? Fick aldrig någon förklaring. Jag kanske borde ha åkt till någon annan destination istället. Gotland känner jag mig ofta lockad av när jag sitter på Bromma flygplats. Nästa gång drar jag dit! Och säger bara glatt Jaharå! när flygvärdinnan undrar om jag verkligen ska vara ombord.

bromma

Flygplanskvinnan – snart på ett flyg nära dig!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pia 8 september, 2016 at 21:22

  Du borde verkligen ha en gilla knapp! Du är för rolig/härlig ?

  • Reply Linda K 9 september, 2016 at 07:24

   ha ha, tack så mycket!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.