Djupa tankar

Vad händer?

23 januari, 2019

Det jobbas på. Tycker att jag har roliga arbetsuppgifter, finfina kollegor och att dagarna flyter på. Grejar med diverse på hemmaplan också, har en hel del projekt som betas av. Tränar och leder pass ett par kvällar i veckan, jättekul.

Ändå känner jag mig rastlös. Som att något mer måste hända. Går jag och väntar på nåt? Ledighet? Vår? Värme? Lön? Penison? Ytterligare prissänkningar på rean? Lösning på miljöproblemen? Ja jösses, hur ska man veta?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marianne 24 januari, 2019 at 09:21

  Nya utmaningar på jobbet kanske….

  • Reply Linda K 24 januari, 2019 at 09:22

   mjae, vi får väl se… inget i sikte nu precis.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.