Djupa tankar

Att närma sig en semester

24 juni, 2015

Jag har intalat mig själv att jag har koll på läget och att allt kommer att hinnas med innan det är dags för semester. Så är det nog också (jag är en listornas mästare både jobbmässigt och på hemmaplan, semesterpacklistan är närmast i världsklass) men jag har eventuellt drabbats av resfeber. Oroar mig för saker, skriver ner en extra lista utifall att.

Nu inleds operation Linda varvar ner och tar det cool inför semestern. Ska göra en viktig jobbgrej i morgon och sen har jag faktiskt fattat beslutet att ta en ledig dag på fredag. En för-semesterdag, if you will. Eller, några jobbsaker behöver ordnas, men det kan jag göra hemifrån.

Må kraften vara med mig!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.