Nytt Tips

Varsågod ryggen

25 oktober, 2018

Jag tar inte med mig datorn hem från jobbet särskilt ofta, men det händer. Som idag när jag suttit hemma och vobbat. Det blir ofta lite papper och grejs som ska med och det blir tungt. Så jag har tänkt att det vore moget och bra med en ryggsäck.

Ryggsäckar är ofta inte jättesnygga. Men det finns undantag. Sandqvist tycker jag har många fina varianter. Klämde på en på stan men det blev inget av. Så nu ba, Campadre har en kampanj med just Sandqvist-ryggsäckar. Jag slog till på just den jag såg på stan. Mycket nöjd. Går ner massor, finns många fack invändigt (det gillar vi) och den är svart utan en massa krussiduller.

Det är ganska slutsålt nu men finns en del godbitar kvar om någon vill kolla läget på Campadre.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.