Nytt

Skinnkjol

8 februari, 2016

Idag har jag knatat runt i svart skinnkjol. A-linjeformad till strax nedanför knät. Så himla snygg, om jag får säga det själv. Kjolen kommer från H&M:s Premium Quality. Den var en dryg decimeter längre från början, men det kändes inte som någon lyckad längd för mig. Så jag klippte av den. (Oj oj som farmor skulle sagt. En gång klippte jag av en avslutningskjol lite väl kort och hon räddade den genom att sy på en volang.) Till perfektion den här gången.

skinnkjol skinnkjol2

Snygg till svarta strumpbyxor nu. Och snygg till bara ben och sneakers i vår!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Monica 9 februari, 2016 at 09:02

  Perfa 🙂
  Hur fick du till den snygga kanten efter att du klippt…..limmade du….eller hur gööör man?

  • Reply Linda K 9 februari, 2016 at 20:18

   jag klippte mycket noga efter måttband och lät kanten vara rå. skinn fransar ju inte upp sig utan håller sig som det är. att limma hade inte blivit snyggt i det här fallet, för stelt och tjockt för en utställd kjol. fodret sydde jag upp och låter hänga löst, funkar perfekt.

 • Reply Monica 10 februari, 2016 at 13:11

  Tack ?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.