Nytt Style by LindaK

LBD

25 november, 2017

Som i little BLUE dress. Jag har gått in i ett icke-köp mood. Men idag mötte jag min överklänning på COS. Hör bara (varning, kan upplevas som beroendeframkallande av klänningsälskare):

A wrap style, this dress is made from a crisp, lightweight material with a subtle light-catching quality. Coming in at the waist, it has ¾ sleeves, small pleats at the A-line skirt and hidden pockets by the side zip.

Den är fin. Enkel och elegant. En riktig finklänning. Jag insåg direkt att den gör sig ypperligt på både julbord, julafton och nyår. Tre flugor i en smäll. Den känns inte heller årstid”bunden”. Kan hivas fram lite då och då. Och! Jag får öva mig på att visa lite urringning, det är jag ganska dålig på.

Behold:

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Anna 26 november, 2017 at 09:31

  Jättefin!!

 • Reply Minna 26 november, 2017 at 21:32

  HELVETE VAD SNYGG!!!!!!!!!!!

  • Reply Linda K 26 november, 2017 at 21:40

   Hahaha! Vilken reaktion 😂

  • Reply Linda K 26 november, 2017 at 21:41

   Och ja, helvetessnygg!

   • Reply Minna 26 november, 2017 at 22:51

    Jag kommer att ha vägen förbi COS imorgon.

    • Reply Linda K 27 november, 2017 at 09:01

     jag vet fortfarande inte om du skojar med mig eller om du är betuttad! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.