Helt apropå

Dyrt för sådär kvalitet

10 april, 2018

Jag funderar på Daisy Grace. Kan inte undgå att se plaggen eftersom jag följer Hanna och Amanda på Instagram och dom inte gör så mycket annat än att visa upp nya blusar, blusar, kavajer, och så vidare.

Är det inte väldigt höga priser för polyester? För nästan alla kläder verkar bestå av det. Betala dyrt för otrevligt material – nej tack. Inte så mycket miljötänk heller, slit och släng bara.

Får nog hoppa över det. Synd, för en del plagg ser fina ut.

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Anki 10 april, 2018 at 14:05

  Det finns tex många kända svenska designers som säljer kläder i polyester till höga priser, trist:(
  Snygga plagg, men polyester och priset får mig att avstå från köp.

  • Reply Linda K 10 april, 2018 at 14:12

   Instämmer, det känns inget vidare att köpa polyester. till något pris.

 • Reply Sara 12 april, 2018 at 08:42

  Vill man ha polyester kan man lika gärna gå till Gina Tricot och köpa den billigt. Tänkte också säga att jag inte alls gillar polyester och så insåg jag att jag sitter här i en plisserad kjol i just polyester. Inte alltid man lever som man lär.

  • Reply Linda K 12 april, 2018 at 08:47

   det FINNS ju alltid undantag, jag har också ett och annat polyesterplagg hemma. men man undviker dom ju helst! 🙂

 • Reply Cecilia 12 april, 2018 at 16:11

  Jag var och klämde lite på Daisy Grace häromdagen men polyestern och att det liksom inte kändes välsytt fick mig att avstå. Kanske snygga modeller men inte kvalité, tyvärr.

  • Reply Linda K 12 april, 2018 at 20:08

   min tanke och känsla också. hoppar DG helt enkelt.

 • Reply Martina 16 april, 2018 at 15:05

  Min tanke precis! Har även klämt och provat, men nej. Faller varje gång på känslan av trist kvalité för priset….

  • Reply Linda K 16 april, 2018 at 21:19

   och att plaggen kostar så mycket, trots kvaliteten? märkligt.

 • Reply Sara 17 april, 2018 at 17:31

  Kan köpa polyester (och andra syntetmaterial/blandningar) i vissa funktionskläder. Och i plagg som jag nöter på mycket (min svarta kontorsbyxa, som jag i och för sig helst skulle ha i tunn ull istället) samt Rodebjers kappa Odessa, vars design jag är kär i fortfarande. Blusar i 100% polyester – nej. Känns som ”aspirational pricing”.

  • Reply Linda K 17 april, 2018 at 19:27

   Odessa har ju jag också. Känns ändå bra att det står återvunnen polyester på lappen. sånt funkar ju! håller med angående sportkläder.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.