Helt apropå

Skyll inte på mig

27 november, 2017

Idag beskyllde en kollega mig, lite skämtsamt men också med en gnutta allvar, för att ha smittat henne så att hon blev sjuk och hemma hela förra veckan. Men va?! Alla är snoriga och hostiga den här tiden. Man smittas på bussen, i affären, av kollegor, av okända personer på stan, av barn och barnbarn. Det ligger i luften. Det svarade jag, lite skämtsamt men också med en gnutta allvar.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Åsa 27 november, 2017 at 16:45

  Det här tycker jag också är mycket märkligt. Hur kan man bli putt på en kollega och anklaga denne för att smitta en? Precis som du skriver kan det lika väl vara på bussen, av en anhörig, barnbarn osv.

  • Reply Linda K 27 november, 2017 at 20:56

   nä ganska löjligt tycker jag.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.