Helt apropå

Kvinns i farten

26 oktober, 2017

Jag lyssnar på Säker Stil-poden och blir tårögd av sorgsna berättelser om att livet inte riktigt blev som man tänkt sig. Samt häpnar över pod-damernas ständigt uppstressade liv. Inte imponerad av, utan häpen. Hinner man njuta livet med den farten? Ständigt drivor med jobb. Alltid sena till möten. Ständigt med andan i halsen. Jag skulle må illa. Vi är nog väldigt olika på det sättet.

Komiskt: när både Ebba och Emilia berättat om hur SJUKT stressade de var inför de semesterresor de ska på dagen efter och inte har hunnit ens börja packa, inte hunnit kemtvätta alla plagg som ska med (tur då att det går att kema på hotellet) och har så mycket jobb kvar hitan och ditan. Då säger Ebba: Nej nu måste jag sticka iväg och köpa ett par nya solglasögon! Märklig prioritet?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply B-M 27 oktober, 2017 at 08:04

  ÖÖh, måste man ha med kläder som skall kemtvättas på solsemestern? Har faktiskt inte drabbats av just det problemet 😉
  Har inte kommit mig för att lyssna på damernas pod ännu men kanske jag inte missat så mycket?

  • Reply Linda K 27 oktober, 2017 at 09:08

   Det var ett jättefancy hotell dom skulle bo på så hon MÅSTE klä sig därefter… inget stort problem på mina semestrar heller. Jo men jag gillar den, sen finns det alltid saker att störa sig på 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.