Helt apropå

Premiär

9 maj, 2015

lusthusJa det har ju varit snudd på sommar idag. Och därför: premiärmiddag i lusthuset! Med grillat såklart. Solen värmer upp lusthuset så det blir som en bastu dagtid. Och på kvällen kan man dra på infravärme om man fryser. Det gick alldeles utmärkt med bara solvärme ikväll. Med poncho på. Båtsman (vår hälsa-på-katt) tittade förbi och hängde med oss en stund. Schyssta bananer.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tina 10 maj, 2015 at 09:35

  Hej
  Upptäckte just att Feedly inte längre läser uppdateringar på din blogg. Senaste uppdateringen som lästes av Feedly var den 6 maj. Har du gjort några ändringar av inställningar som kan ha orsakat detta? Jag vill gärna fortsätta att läsa din eminenta blogg!
  /Tina

  • Reply Linda K 10 maj, 2015 at 10:44

   Hej! Vad roligt att du gillar bloggen, tack. Har kollat och testat och hittar inget som är konstigt med feedfunktionen. Hoppas det liksom löser sig av sig självt? 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.