Helt apropå

Svar på tal

27 januari, 2020

Vill utdela en eloge till förträffliga Stilkontot som jag med behållning följer på Instagram. Applåderar hennes svar på en lätt skitnödig fråga:

Ha på dig vad fan du vill. Vad tycker du är snyggt? Det behöver inte vara svårare än så. Ha på dig det du trivs i och tycker om. Det finns inget bestämt mått för smala eller kraftiga vader. Eller rumpor eller höfter eller lår.

Sant som det är sagt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Petra 28 januari, 2020 at 07:58

  Men för kraftigt väder tycker jag att en tjockare strumpbyxa är att föredra 😉

  • Reply Linda K 28 januari, 2020 at 10:47

   Javisst. Om man inte är väldigt köldtålig och vill gå bar 😛

 • Reply Tina 28 januari, 2020 at 21:10

  Onödigt att svara så, tycker jag. Bättre i så fall att låta bli – att svara, alltså. Med tanke på att vi matas med reportage i s.k. damtidningar om vilka plagg/glasögon/jeans som passar till en viss ansikts-/kroppsform är det inte konstigt om (i synnerhet) vi som inte riktigt följer ”form-normen” blir osäkra ibland. Om IG-kontot dessutom tillhör någon som erbjuder hjälp att hitta stilen, så …
  Sen håller jag med dig om att det oftast blir bäst om man väljer plagg som man trivs i, men självförtroendet kanske inte alltid räcker till.

  • Reply Linda K 29 januari, 2020 at 07:57

   förstår hur du menar, och såklart får man hoppas att personen som frågade inte tog illa upp. men jag tycker samtidigt att det var skönt att se någon ryter ifrån lite. det är ju just det där man inte ska behöva bry sig om, vad tidningarna skriver. efter att ha följt kontot länge vet jag också att ägaren stör sig på folk som nojar över storleken, men det visste kanske inte personen som ställde frågan. Hur som, ibland behövs det någon som sätter ner foten tycker jag 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.