Djupa tankar

Rödögd

17 december, 2015

Jag undrar vad det är med mina ögon nu för tiden. Var och varannan dag är dom rödspängda. Skinnet runt om ögonen också. Jag ser typ rödgråten ut. I morse frågade en kollega om det hade varit en livad kväll igår. Mja, jag somnade som en sten vid 22.30 efter att ha varit på resande fot tolv timmar, kommit hem och kramat och nattat barn, och slutligen försökt läsa en stund.

Kanske just sånt man blir rödögd av?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elin 17 december, 2015 at 08:42

  Its the flipping hyacinter överallt….
  Mvh
  /rödögd i västerort

  • Reply Linda K 17 december, 2015 at 19:50

   tror du? hm… vi har några hemma, men jag vill minnas att jag var rödögd innan dom också?

 • Reply LindaKFan4Ever :) 17 december, 2015 at 23:12

  Ögondroppar! Man blir torr på vintern nämligen, får torkskador.
  Speciellt känsligt när man är över 30 och kvinna också tydligen.. Hmpf!

  • Reply Linda K 18 december, 2015 at 17:50

   Ah! Då ska jag testa droppar. Tack!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.