0
Djupa tankar Old-ish but stylish

Retur

10 februari, 2022
Vi passar väl på att tacka gud för det härliga ljuset?

Jag har haft span på den här klänningen från Stylein sedan den var ny för ett par år sedan. Fick för mig att den känns en smula Pretty woman när Julia Roberts shoppar loss och går in i butiken där hon blev nobbad (likheten är inte slående ser jag nu när jag googlar, men men). Fann den på 70 procents rea (fortfarande inte tokbillig, är inte Stylein aningen pricy för ganska ofta polyester?).

Den är alltså vit och kritstrecksrandig. Ganska figurig med fluffiga ärmar. Väldigt söt. Den skulle göra sig bra på dop eller ett garden party, och hur ofta går man på såna?

Jag vet att jag hintade att jag behövde hjälp, men jag har redan bestämt mig för att det blir retur. Ser tyvärr inte tillräckligt med användningstillfällen. Och dyker det upp en trädgårdsfest har jag flera tänkbara alternativ i klädkammaren, tack och lov!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Matt Rand 10 februari, 2022 at 21:30

  I never get invited to garden party’s .

  The sleeves are very puffy but you look good , shame you didn’t buy

  • Reply Linda K 11 februari, 2022 at 09:31

   I have so many dresses already, and this one didn´t feel 100 percent…

 • Reply Sara 11 februari, 2022 at 08:52

  Den är ju fin men inte sådär kalasfin att det måste till en tillställning för att man ska vilja använda den. Känns som den skulle kunna funka på kontor på sommaren. Om det inte är för kallt där. Frågan är bara hur länge puffärmen håller i sig? Den trenden har varit stark i flera år nu men det är väl ändå en trend och därmed borde den få en motreaktion?

  • Reply Linda K 11 februari, 2022 at 09:33

   Mmm, förvisso. Men den är ganska kort, inte så najs att sitta i kanske. puffärm älskar jag så det fortsätter jag säkert med även om det inte är på modetopp. det är nog mest känslan av att hålla klädkammaren någorlunda i schack och använda det jag redan har mer. Men fin är den!

 • Reply AnnaP 11 februari, 2022 at 09:25

  Tänkte också på sommar-kontor, känslan med sandaler och jeansjacka till… men dyr polyester ska kännas helt rätt, inte bara ganska rätt! Så rätt med retur då!

  • Reply Linda K 11 februari, 2022 at 09:35

   mmm precis. den är fin, men den där känslan av att en söm vid halsen hela tiden hamnade konstigt, att glipet mellan två knappar såg konstigt ut, att den direkt blir skrynklig, och att jag redan har så många fina klänningar som borde användas mer…. retur.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.