Djupa tankar Film och teater

Bågarna

12 maj, 2015

Jag såg att Rachel Antonoff (vet inte vem det är) gör ett samarbete med & Other Stories, Girl in power. Lena Dunham (vet vem det är) har gjort en film detta till ära. Kläderna är kul och ärtiga och så, kanske lite i ungdomligaste laget för mig. Men viktigast och snyggast av allt: bågarna tjejen i filmen har! Stora genomskinliga med en touch av rosa. Jaharå!

bågar

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marlene 13 maj, 2015 at 07:10

  Älskar dem! Glasögonen alltså.

  Men nu till fråga, såna här flaxiga braxor som går till lägre delen av vaden kan man ha det som kort tjockis eller ska jag tänka om? Jag vänder mig till dig du vackra modeguru, jag är vilse…

  Ha en bra helg!

  • Reply Linda K 13 maj, 2015 at 07:59

   vackra modeguru – jag är rörd och smickrad! klart du kan ha såna! fint på alla, särskilt nu när det blir sommar. you go, vackra korta! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.