Djupa tankar

Är det nån som har nåt lite vad som helst?

19 september, 2015

Jag fascineras av mycket. Bland annat glada tillrop på Facebooks säljforum om att jag behöver en ny väska, nån som har nån att sälja? Inget önskemål om utseende, storlek, material, märke…? Eller vad är hett i höst? Jag vill köpa nåt sånt. Nyss läste jag om någon som vill köpa rostbruna plagg. Tröja? Byxa? Klänning? Storlek? Ingen hint.

Smaken är som baken. Själv vet jag nästan alltid exakt vad det är jag är ute efter. Å andra sidan är jag väldigt intresserad. Fråga mig om bilar eller mat så är jag nog också på nivå jag skulle vilja ha en fin röd bil och idel korkade uttalanden beträffande allt som gäller mat (fråga min man).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.