Dagens Djupa tankar Helt apropå

Ume x 3

4 juni, 2023

Björkarnas stad, även på toaletten på flygplatsen. Och jag KAN inte låta bli att ta en selfie där, man liksom HÖR hur det susar bland träden. Är väl spolningen…

Jag kan inte NOG beskriva min uppskattning när hotell självmant har VARM mjölk till kaffet. Kaffe utan varm mjölk är som kärlek utan kyssar. Länge leve Plaza hotell i Umeå, som också bjuder på stabil frukost. Sen är jag en dålig hotellfrukostätare, man orkar väl inte så himla mycket mer bara för att man är på resande fot?

Jag fick en ENORM throwback till 80-talet när Tone Norum dök upp i Umeå. Inte personligen, men som klistermärke på en kollegas dörr. Allt som jag känner och allt jag förstår, vindarna vänder drömmen består!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kristina Nilsson 4 juni, 2023 at 23:44

  Den frisyren var en dröm då, nu är jag inte lika säker🤪

  • Reply Linda K 5 juni, 2023 at 07:23

   ha ha ha känner samma!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.