Helt apropå

I like to move it move it. Men jag håller mig.

8 maj, 2015

Ikväll har Carl haft klassfest. Klockan 20 fick föräldrar och syskon komma dit och hämta och gärna stanna kvar och mingla. Så det gjorde vi.

Oj vad stora dom har blivit. alla barnen. Tjejerna uppklädda med klackar och lite smink här och där. Killarna med vax i håret och skjorta. Dom har lekt lekar, ätit hamburgare och dansat. Jag frågade om Carl hade dansat med nån och jo det hade han. Men inte tryckare. Mer fick jag inte veta.

När vi stod där och minglade var musiken i full gång. Då och då drog något riktigt svängig låt igång och det började rycka i benen på mig. Men jag inser att vuxen dans på 11-åringsdisco är lika med döden för alla inblandade så jag behöll lugnet. För min sons fortsatta värdighets skull.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.