Helt apropå

Utan rum

3 april, 2019

Jag är tillfälligt utan arbetsrum på grund av att det ska göras om. Det för med sig småskalig dramatik på så många plan. Hör här:

 • Jag har bokat in mig i olika mötesrum för att ha någonstans att sitta under tiden. Nyss försökte jag gå in ett sådant bokat mötesrum, där jag spritt mina saker vind för våg. Men nej då pågick ett möte där. Hoppla Kerstin. En person såg sur ut när jag tittade in och ”undrade just vem som lämnat så mycket saker här”, en annan fnissade och såg road ut. Jag fick leta upp ett annat rum så länge.
 • Det låter en del om ombyggnationen som sker i mitt rum. Borras och sånt. Alla är överens om, på ett snällt sätt, att det är mitt fel att det väsnas så.
 • Jag har varit tvungen att flytta ut alla möbler ur mitt arbetsrum. Det finns inte något självklart ställe att ställa allt, så jag har placerat ut saker i korridor, hos kollegor, och så vidare. En fåtölj ställde jag vid fikasoffan, tänkte att där kan ju någon sitta. I morse var fåtöljen borta. Efter gedigen efterforskning visade det sig att en person inte tyckte att den passade där. Hen hade därför flyttat in den i sitt rum. Vad bra att man får veta…

Allt för nu, men säkert kommer fler rafflande händelser ske de närmaste dagarna!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marianne 3 april, 2019 at 19:10

  Känner igen det dära……………..

 • Reply Anki 3 april, 2019 at 23:03

  Jobba hemifrån, ställ in alla planerade möten. Problemet är löst -:))

  • Reply Linda K 4 april, 2019 at 17:01

   mmm, funkar någon dag. men sen är det möten som jag inte kan ställa in, personer jag behöver rådfråga, osv osv. jag ser slutet dock 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.