Helt apropå

”Du sa att du skulle kolla upp det men det har du tydligen inte gjort”

16 augusti, 2018

Det finns en person som jag då och då kommer i kontakt med i jobbsvängen. Hen ser alltid glad ut att se mig och pratar gärna en stund när vi ses. Berättar massor, och kommer alltid in på hur mycket hen har att göra, hur oförstående andra är och hur irriterad hen blir över att ingen fattar någonting. Och ofta, helt plötsligt, slänger hen åt mig en känga. Det sker liksom i förbifarten och det känns inte skämtsamt menat utan som kritik mot mig. Något jag borde ha gjort, eller något jag sagt som var fel eller dumt. Jag blir alltid lite paff, samtidigt inte förvånad eftersom jag har haft med hen att göra många år och vet att det är hens stil. Tänker att det måste vara jobbigt att vara sån, konstant lite arg och känna ett behov av att klanka ner på andra.

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anki 16 augusti, 2018 at 18:47

  Hon kanske inte mår så bra inombords. Någonting är det säkerligen.
  Ta inte åt dig, det är nog alldeles säkert hennes egna problem som poppar upp.
  Trist:)

  • Reply Linda K 16 augusti, 2018 at 20:38

   japp så är det. tar inte åt mig, men blir alltid lite tagen på sängen när hen hugger till.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.