Djupa tankar

Logik schmogik

1 maj, 2015

Eftersom jag hostar, snorar och blir andfådd av att gå upp för trappan hemma avstår jag från träning. För att kompensera gjorde jag mig just en banana split. Nu mår jag illa och undrar hur min hjärna arbetar.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply I will not keep calm and you can fuck off 2 maj, 2015 at 10:01

  Det är lite min logik. Great minds think alike 😉

 • Reply I will not keep calm and you can fuck off 2 maj, 2015 at 10:10

  Hello again darling, tänkte be dig om en sak. När jag kommenterar bockar jag i ”Meddela mig om nya kommentarer via e-post” och då får jag ett mejl där jag måste bekräfta att jag vill få kommentarerna. Vill du ta bort den bekräftelsen? Jag tror det går för på vissa wordpressbloggar får jag inte det där mejlet. Om du vill <3

  • Reply Linda K 3 maj, 2015 at 21:32

   ehum, jag ska se vad jag kan göra. om jag fattar rätt vad du menar…. 😛

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.