Djupa tankar

Varsitt rum

21 maj, 2015

Just nu sitter jag i vardagsrummet. Tilde pärlar på sitt rum. Carl är sur på sitt rum. Maken är på jobb.

Vanligtvis brukar jag försöka mota ner barnen för gemensamt kvällshäng. Och det brukar funka. Men ikväll har jag inte riktigt ork. Det är ganska skönt att bara sitta här i min ensamhet. Barnen kan få slippa sin mamma för en stund också.

Under tiden tänker jag vidare på en viss kjol.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply AboutAlice 22 maj, 2015 at 06:14

  Här brukar jag hänga med de äldre barnen en liten stund mellan det att den yngsta lagt sig. Tycker det är svårt ibland eftersom jag går upp 5.20 och kör ett race fram till åtta på kvällen och innan jag lägger mig vid tio halv elva behöver jag den berömda egentiden också. Det är inte helt lätt alltid och jag kör lite varannan kväll eller så.

  • Reply Linda K 22 maj, 2015 at 08:45

   ja man får ju hålla det på en rimlig nivå. det ska ju vara häng för att det är trivsamt, inte för att man SKA 🙂 Och egentid är minst lika viktigt!

 • Reply Karin 22 maj, 2015 at 14:07

  hett tips: makeitlast.se/tradera-trend
  Farligt samt stt kjolen finns där.

  • Reply Linda K 22 maj, 2015 at 18:56

   jag fattar inte riktigt, är det en shoppingsite eller vad? :O

  • Reply Linda K 22 maj, 2015 at 18:58

   ah nu ser jag. kommande alltså! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.