Dagens

Hoj e skoj

2 oktober, 2023

Jag hade tänkt sluta cykla nu. Förkylning satte käckt stopp för cykel hela förra veckan (jobbade dessutom hemma) och jag kände att nu är det väl för mörkt och kallt. Men så fick jag cravings och tog hojen till jobbet idag ändå. Underbart! Jag KOMMER inte att fortsätta så länge till, halka och mörker är inte min grej. Men veckan ut eller så? Och VAD jag ska sakna det tills det blir dags igen i april, typ.

Kashmirpolo H&M, byxor Hope, loafers Camida

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anki 2 oktober, 2023 at 14:11

  Fina Du👌

 • Reply Marianne 2 oktober, 2023 at 16:58

  Ja det är härligt att cykla .När jag jobbade cyklade jag året runt Det gick så bra med vinterdäck och lite försiktigare fart!

  • Reply Linda K 2 oktober, 2023 at 18:52

   mmm, jag är dock noll sugen på vintercykling. cyklar bla annat genom ett skogsområde som varken är upplyst eller plogas. inväntar våren istället!

 • Reply Marianne Bergman 2 oktober, 2023 at 20:59

  Ja då förstår jag!

 • Reply agnetha 3 oktober, 2023 at 08:43

  jag cyklar också året runt, men är också vädigt bortskämd i den här stan med ”cykellänken” som typ är motorväg för cyklar med uppvärmd (returvärme från fjärrvärme, inget extra slöseri) vägbana så det är torrt och snöfritt året om, plus prioriterad väghållning så även om det är snöstorm är cykellänken lika prioriterad för snöplogning som de stora bilvägarna. Och det är svindyrt med parkering nära jobbet så bil är ett dyrt och dåligt alternativ, och kollektivtrafiken tar omvägar så det tar dubbelt så lång tid att åka buss som att cykla… men som sagt, fattar att jag är bortskämd här. 🙂 Glad att kunna cykla smidigt året om.

  • Reply Linda K 3 oktober, 2023 at 20:20

   Det låter härligt. och bra för miljön att lämna bilen hemma. heja!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.