Dagens

Måndag

27 april, 2020

Jag hoppades att det skulle vara dags för frissan snart, men icke förty! Först om två-tre veckor snackar vi läge. Jahaja bara att bita ihop… Fast ibland får jag en impuls att börja småklippa själv. Lite här och lite där. Kan sluta i all förskräckelse. Och framför allt vet jag inte hur jag skulle förklara det för min frisör…

Vit top HM, svart kimonokavaj och byxor Rodebjer, svarta Converse

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Agnetha 27 april, 2020 at 10:41

  Jag klippte luggen med nagelsax en gång… Minns än idag frisörens rent förskräckta min när hon med darr på rösten upprepade ”na gel sax!!!???!!!”. Jag trodde nästan hon skulle vägra klippa mig… Till mitt försvar skedde klippincidenten när jag var i fjällen, med en bäbis, och dessutom hade en inflammerad tand (som behövde rotfyllas visade det sig någon dag senare när den lokala tandläkarmottagningen hade öppet igen) 25 mil från närmaste jourtandläkare. Det var en akutsituation att iallafall inte behöva irritera mig på luggen, just då. Men försök att stå ut, eller se till att ha en riktigt bra sax, är mitt tips. 🙂

  • Reply Linda K 27 april, 2020 at 12:48

   ha ha, tänker annars att en nagelsax ändå är rätt vass och bra? Hm, jag får kanske hålla mig då 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.