Nytt Tips

Hindra mig… för sent!

25 september, 2023

Jag gick nyligen igenom mitt förråd av krämer och smink, och konstaterade att där råder ingen brist. Är duktig på att beta av prover och små förpackningar. Dottern är också pigg på att plocka på sig diverse. Men det finns som sagt gott om tuber, burkar och flaskor kvar. Vilket fick mig att tänka att i år blir det INGEN adventskalender. Sen hände detta:

What the flip? En kalender beställd? Jag kollade igenom produkt för produkt och kunde konstatera att den innehöll aningen a) sådant jag verkligen har nytta/glädje av, b) sådant dottern vill ha/tjatar om och c) grejer som låter allmänt härliga och goa. Det var dessutom en kalender med fler än 24 ”luckor” , varav ett gott antal full size-produkter. Och vi ska dela på den, dottern och jag. Tihi!

PS. Dessutom är jag förkyld!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply AnnaP 25 september, 2023 at 13:04

  Och då blir en ju nyfiken – vad för kalender?? *kryapåsig

  • Reply Linda K 26 september, 2023 at 19:10

   åhå jag ska visa! tack 🙂

 • Reply Mia 25 september, 2023 at 14:37

  Instämmer, blev också väldigt nyfiken 😁 Krya på dig!

  • Reply Linda K 26 september, 2023 at 19:10

   bildbevis kommer! tack 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.