Nytt

Hej skrivbord!

26 november, 2015

Ikväll åkte jag och införskaffande följande. Ett par kartonger från Ikea som kommer att resultera i ett skrivbord. En slät vit skiva och benbockar som kan ställas i olika höjd och med plats för saker på. Vet inte riktigt när det ska packas upp och monteras, men jag tänkte att om jag inte köper det nu kommer jag knappast hinna innan jul.

Kommer att bli jättefint i mitt arbetsrum. Lär visa när det händer grejer.

klimpen

Klimpen/Finnvard från Ikea.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AboutAlice 26 november, 2015 at 22:01

  Min fråga är—–> vad har du för stol till? Håller på att fixa ett rum och blir nästan arg för alla stolar är så fula?

  • Reply Linda K 27 november, 2015 at 13:12

   visar bild på bloggen!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.