Dagens

Just don´t give a f**k

19 juli, 2023

Top Balenciaga, linnebyxor Lindex, ballerinas Arket

Man vet att det kommer att bli plågsamt, att saker kommer att försvinna och inte fungera. Att man kommer att framstå som en dummer för vissa kollegor. Men till slut måste man ändå göra det. Byta jobbdator. Nu är det gjort, men jag fick ingen dockningsstation (för det ingår inte i en datorbeställning, hallå logik?) så jag sitter här med den lilla lilla skärmen. Har beställt docka men det lär ta en stund. Skit i det, resten av veckan jobbar jag hemma, sen är det semester och när jag är åter bör den ha levererats.

Tittar på den här bilden och instämmer:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.