Dagens

Fredag

15 september, 2017

Så går en dag… och en vecka! Jag delar numera in tiden före och efter den dag jag jobbar konstant med att förbereda (och drömmer märkliga drömmar om). Allt allt allt handlar om den här dagen. Efteråt kommer jag väl att irra runt i korridorerna med tom blick och känna saknad, men just nu tänker jag mest att det ska bli skönt när den är över!

För övrigt fick jag hem 101 stiltips igår och blev genast inspirerad att ha scarf i midjan!

Marinblå polo med volangärmar H&M, jeans Toteme, sidensjal Kenzo, svarta klackar Gardenia

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 16 september, 2017 at 14:17

  Är den bra? Jag har inte köpt deras första fast jag lyssnar på podden. Jag tycker att jag brukar känna mig ganska snygg och bekväm i de kläder jag har och lite tvekar jag kanske eftersom jag är lite tveksam till stiltips från folk som jag inte alltid tycker lyckas så där jättebra själva. Eller också har jag bara en annan smak än dem? Helt ärligt blir jag nog mer inspirerad av dina outfits än deras rosa kostymer och blommiga tält.

  På tal om blommiga klänningar som du funderade på, har du tittat på Indiska? Inte alls där du brukar handla men i detta fall är det ju en trend som passar deras stil perfekt.

  • Reply Linda K 16 september, 2017 at 20:41

   jag gillar den. sen tycker jag inte att alla deras tips funkar. en del är för galna, en del inte alls min stil. Men sammantaget en rolig och inspirerande bok.

   åh vad roligt att höra, tack rara 😀

   Nu hittade jag en fin på H&M, men ska absolut kika på Indiska också 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.